OUTFIT #23

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #4

4

1. Jeg elsker blåmuslinger, men blev syg og kastede op hele dagen sidst jeg spist dem. Så nu får jeg kvalme bare ved tanken om dem.

2. Jeg har været kærester med B i 2,5 år og vi har boet sammen i 2 år.

3. Jeg kan rigtig godt lide at se Emil fra Lønneberg.

4. Jeg elsker meget røde bøffer, så længe den er varm må den gerne være halvrå for min skyld.

5. Jeg er vant til at få min vilje, bare spørg min kæreste, hæhæ.

6. Jeg har sindssyg mange smykker og ure og har nærmest ikke plads til mere (hvis man spørger B).

7. Jeg elsker, elsker ELSKER lakrids is og mine yndlings is er blandt andet superfly og Kung Fu.

8. Jeg hader følelsen af lange negle og synes i øvrigt heller ikke lange negle er pænt. Korte negle holder hvis man spørger mig. Jeg tjekker e-mails som det første når jeg vågner om morgenen.

9. Jeg elsker at danse når jeg er i byen og danser gerne flere timer i streg.

10. Jeg er ekstrem bange for hajer og er ikke vild med at bade i udlandet af den grund.

11. Jeg har et 10 cm langt ar på højre hånd efter at have reddet min mors kat, Toulouse fra at blive ædt fra mig og min søsters gamle hund, Bess. Katten valgte så at sætte kløerne i mig som tak for hjælpen.

12. Jeg elsker at se animal planet, bare kald mig nørd.

13. Jeg hader at have læbepomade og lipgloss på, den klistrede fornemmelse er så ubehagelig.

14. Jeg bruger kontaktlinser og briller.

22 kommentarer

 • Skønt indlæg 🙂 vi skal da spise bøffer sammen, min skal lige være stegt så meget – eller lidt for nogle, at den ikke er lilla i midten – selvom det er min ynglingsfarve 😉 jeg har boet sammen med min mand i 10,5 år – puha det er længe! Men jeg er jo heller ikke hel ung længere 😉 jeg bruger kontaktlinser, er mega blind uden føler jeg i hvert fald!
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha 🙂 love it!
  Superflyers rules… og flere andre ting… Har vi til fælles 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har virkelig også en frygt for hajer, og hader også en smule at have læbestift på læberne og sådan! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt billede! Og du er ikke den eneste med en irrationel frygt for hajer. suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Elsker og læse facts! Men vi er godt nok forskellige haha 😀

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser mig selv i mange af tingene! Dog anderledes ved nogle af factsene.
  Men det er underholdende og spændende og læse. Rart med variation 😀

  Nyd ferien søde Stine!

  Ps. Så lyder Dahl Design ikke dårligt – derimod fint og elegant!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er lidt skægt synes jeg også! 🙂
   Tak i lige måde søde!

   Hæh, glad for at du kan lide navnet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker de her indlæg 🙂 Det er så sjovt at lære dig bedre at kende!
  Elsker også lakrids is, det er simpelthen verdens bedste opfindelse!! Jeg hader også helt lange negle, kan dog godt lide at der er lidt naturlig længde på dem 🙂 Det første jeg gør inden jeg overhovedet har åbnet øjnene er at tjekke mail og ALLE mine sociale medier! Er AFHÆNGIG af dem :i wups

  Jeg har en giveaway kørende over på bloggen, hvis det lyster 🙂
  http://mlhauken.blogspot.dk/2013/07/giveaway-mac-lippie-of-your-choice.html

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he der er faktisk en del af tingene hvor vi er ens på trods af at jeg har lange negle ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det bare et mega sjovt og fedt indlæg smukke 😉
  der må jeg nok lige gøre dig kunsten efter en dag !
  dejligt med lidt flere facts om dig ! <3

  God weekend smuksak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste og jeg flyttede også sammen efter ‘kun’ 6 måneder sammen, men det har hidtil været den bedste beslutning jeg har taget, nu har vi boet sammen i snart 5,5 år 🙂 .. Jeg kan også godt lide røde bøffer og lakridsis – jeg får også altid (næsten) min vilje. Jeg elsker at danse i byen og ses oftest mere på dansegulvet end i baren – jeg er dødsens bange for hajer – og bader heller ikke mod min gode vilje i havet, endda heller ikke i poolen – tænk nu hvis der kom en haj 😉 .. Så vi ligner da hinanden lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger også kontanktlinser hæh, brugte før briller 😉 Og så er jeg helt med på den der med ikke at kunne lide læbepomade og lipgloss, mit strækker sig så også til Læbestift, bryder mig slet ikke om følelsen at have noget på læberne, men det kan også bare være at jeg ikke har fundet en behagelig endnu. jeg gider bare ikke skulle købe en masse, for at finde én der er god, så jeg holder mig bare fra dem ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #23