OUTFIT #22

2 SEXY SUMMER HAIR

Jeg har været heldig at modtage disse lækre hår produkter fra Schwarzkopf got2b. Pakken indeholdt 2 sexy – big volume hairspray, 2 sexy – big volume spray mousse, iStylers hyper-wax, rockin’it hairspray, rockin’it tørshampoo, beach matt salt spray, beach babe lightening spray, oil-licious styling oil samt en føntørrer fra Bosch. Jeg har idag testet 2 sexy produkterne af og jeg er vild med dem! Efter at have vasket mit hår sprayede jeg (i håndklædetørt hår) 2 sexy spray mousse i håret (hår mousse på spray form, hvilket er virkelig smart). Det blev fordelt i håret og derefter tilførte jeg en smule iStylers voks og krammede håret op. Så føn tørrede jeg mit hår med diffuser på, så alle mine krøller blev fremhævet ekstra godt. Til sidst sluttede jeg af med en omgang 2 sexy hårlak. Jeg synes at resultatet er blevet ret godt og alle produkterne dufter i øvrig så skønt af sommer og bær. Jeg glæder mig vildt meget til at prøve lightening spray, som skal gøre håret lysere når det sprayes i. I skal nok få en update når jeg har prøvet de forskellige ting! I kan kigge forbi got2b på facebook og like deres side HER! // Sponsoreret indlæg.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #22