PARA-PARA-PARADISE

SAMARIA KLØFTEN

Her er lidt billeder fra vores tur gennem Samaria kløften på Kreta! Det er en 16 km lang vandretur der ligger i de hvide bjerge på Vestkreta. Det var sindssyg hårdt fordi det gik ned ad og underlaget var helt vildt ujævnt og det var stor sten og klippe stykker man gik på – men nøj hvor det fantastisk smukt! Da vi endelig nåede målet og efter 21 kilometers vandren landede vi i Samaria by hvor vi med det samme tog ned til stranden for at få vores sko af og få afkølet vores ømme fødder. Efter et par timer i byen tog vi med en lille båd som sejlede os tilbage. En fantastisk god dag! Har nogle af jer gået turen gennem kløften? (Det var det sidste Kreta indlæg!)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARA-PARA-PARADISE