ÅLBÆK STRAND

LUCKY ME

I fredags var jeg til optagelsesprøve på TEKO, hvor jeg allerede går i forvejen. Jeg bliver færdig med min uddannelse som tekstil indkøber til sommer og vil gerne i gang med en ny uddannelse, nemlig tekstil design og formidling. Optagelsesprøven var delt op i forskellige opgaver. Først skulle jeg folde en æske af et stykke papir og efter det skulle jeg til en samtale, hvor jeg havde medbragt noget tøj som har selv har designet og syet. Vi snakkede om alt muligt og de fik set mit tøj. Bagefter skulle jeg lave en kugle, en trekant og en firkant af papir i 3D. Til slut fik jeg 2 timer til at lave en taske (stress!). Jeg fik et billede som jeg skulle bruge som inspiration og skulle derefter lave mindmap, skitseforslag, colour barcode, en endelig farvelagt skitse og taskens målgruppe. Og så skulle tasken selvfølgelig også laves. Det var en meget anderledes opgave og nu håber jeg bare at kommer ind på uddannelsen!
Efter prøven tog jeg hjem til en veninde (som også var til optagelsesprøven) og vi farvede noget tøj med batik, det skal I nok få at se når jeg lige får taget nogle billeder af resultatet! Da jeg kom hjem fik en blomster af en sød kæreste der mente at det skulle man have efter sådan en prøve. Og så lavede han 3 retters middag til os, så fantastisk sød! Til forret havde han lavet lynstegt tun på en bund af soya og en lækker salat. Hovedretten bestod af lækker bør, kartofler og tomat salat. Til dessert havde han lavet pandekager med sirup og frugt. Det var sgu en dejlig dag og aften i godt selskab. Jeg er en heldig en!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅLBÆK STRAND