LUCKY ME

OUTFIT #9


Bukser Only | Skjorte Gabba | Platforms H&M | Ur Ebay | Ring Ebay | Ørering Ebay

Hej med jer! Sikke et skønt vejr der er idag. Jeg har været til vejledning idag, da jeg lige skulle have snakket med min vejleder omkring emne til eksamen. Jeg har valgt at skrive om partnerskab så skulle lige høre hvad hun mente om det. Så nu skal jeg have bikset en problemformulering sammen og så er det ellers bare i gang. Det er lidt underligt slet ikke at skulle i skole mere, men bare sidde hjemme og lave opgave indtil juni! Da jeg kom hjem overtalte jeg lige sød kæreste til at tage outfit billeder af dagens klude. Søen ligger 2 minutters gang fra vores lejlighed, så det er egentlig fjollet jeg aldrig har taget outfit billeder dernede (det er bare lidt federe med sådan en location, frem for foran en hvid væg).

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUCKY ME