CANDLELIGHT DINNER

DESIGN BY ME

Her i weekenden har jeg været hjemme hos min mor og papfar. I fredags tog mig og min mor i Stof og stil og købte noget stof. Jeg havde nemlig planer om at jeg skulle sy en fin sommerkjole, men efter at have brugt hele lørdag med mønstre, nåle og syning, fandt jeg ud af at der simpelthen ikke var nok stof, mega øv! Så i stedet har jeg lavet en top. Toppen er ikke helt perfekt, men jeg er godt tilfreds! Jeg tænker den bliver super cool til sommer med et par højtaljede shorts. Jeg skal helt sikkert til at sy noget mere og den kjole jeg havde planer om at sy, skal syes ligeså snart jeg får købt noget mere stof! Hvad synes I om min top?

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CANDLELIGHT DINNER