SMUKKE SILKEBORG #2

CANDLELIGHT DINNER

I lørdags lavede jeg 3 retters middag til Birk og jeg. Det var en skide hyggelig aften synes jeg. Til forret havde jeg lavet en lækker, cremet muslinge suppe, hovedretten bestod af røde bøffer, ovn kartofler, rødvins sovs og tomat salat med mozzarella. Desserten bestod af hjemmelavet chokolade mousse dertil dragefrugt, ananas, honningmelon og mango. Mums det var lækkert! Vi delte et par flasker vin og det endte da også med at jeg blev lidt halv fuld haha. Resten af aftenen foregik på sofaen med desperarte housewifes marathon. En rigtig hyggelig kæreste aften. Husk forresten at deltage i bloggens konkurrence HER!

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SILKEBORG #2