BLACK OCTOBER

SUMMER LOVIN

Jeg savner sommer og sol helt vildt og har lige fundet disse billeder frem som er fra sidste sommer. Sommer i Danmark. Jeg var ikke ude og rejse i sommerferien, da jeg jo var i Indien i april, en rejse som jeg brugte sammenlagt 13.000,- på, så der var ikke rigtig råd til flere rejser! B og jeg har dog snakket om at vi i år skal ud og rejse i sommerferien! (Vi har ikke røget i 9 dage nu) og som belønning for vores rygestop vil vi bruge pengene på en rejse i stedet for. Vi har regnet ud at vi hver især ca. spare 600,- i måneden på at kvitte smøgerne. Så der skulle nok være råd til en rejse til sommer! Jeg kunne godt tænke mig at komme til en lille paradis ø, det ville da være for lækkert! Hæhæ.

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BLACK OCTOBER