HOLY COW!

DIY // NITTER

Jeg har lige dekoreret min skjorte med nitter. Birk ser fodbold (i’m not a fan!) så jeg hygger med DIY projekter i stedet for! Hvad synes I om resultatet? Jeg har også forsøgt mig med at dekorere et par sko med nitter, men jeg har simpelthen ikke finger kræfter til at presse nitterne igennem, jeg må altså lige prøve igen en anden dag! Jeg har lagt en del outfit billeder ud på bloggen i løbet af ugen, er det for meget eller er det okay? Jeg håber I kan lide indlæggene! Nå, jeg vil smutte igen. Det er vidst tid til at ligge lidt neglelak (bare for at lave et eller andet nu når B er helt væk i fodbold)  God weekend til Jer – jeg vender tilbage i morgen med outfit billeder ‘;-)

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLY COW!